23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Låslösningar för ventilationsbranschen i Indien och Italien

Vi kickstartar året med två internationella mässor: Acrex i Indien och Mostra i Italien! Fokus under båda mässorna ligger på ventilationsbranschen och hållbara lösningar för framtidens växande marknad. Varmt välkomna att besöka oss och upptäcka våra ledande låslösningar i Asien och Europa!

En produktfamilj att lita på
Industrilas Klima-flex™ är det mest omfattande låssystemet för ventilationsapplikationer som finns tillgängligt på marknaden idag. Familjen innehåller ytmonterade och genommonterade system, handtag, låsgångjärn, gångjärn och tillbehör. Tillsammans med vårt sortiment av tätningslister är Klima-flex en enkel och säker åtkomstlösning för alla typer av isolerade, dubbelskiktade och trycksatta dörrar på ventilationsenheter.

Klima-flex är en produktfamilj av och för människor. Vid designarbetet lägger vi stor vikt vid att produkterna ska vara enkla att hantera och tidsbesparande att installera. De funktionella egenskaperna säkerställer smidig drift både inomhus och utomhus, i alla klimat och i tuffa miljöer.

Produkter i våra montrar
Under både Acrex och Mostra kommer vi visa stora delar av Klima-flexfamiljen. Så oavsett om du är ute efter kompletta system, handtag, låsgångjärn, gångjärn eller tillbehör är vi säkra på att vi har något för dig och dina behov.

· Klima-flex 2: patenterat komplett låssystem för dig som söker ultimat tätningsprestanda. Systemet är dessutom utformat med installation i åtanke så det enda verktyg du behöver är en Torx 30.

· Klima-flex 1: välbeprövat och flexibelt system som kan installeras oavsett dörrtjocklek. Systemet erbjuder både ytmontage och genommontering.

· Klima-flex låsgångjärn: patenterade och designade för den bästa användarupplevelsen. Låsgångjärn gör att du kan öppna dörren 180º både åt vänster och höger, samt ta bort dörren helt om så önskas.

· Klima-flex gångjärn: justerbara och enkla att kombinera med Klima-flex 2 och 1. Säkerställer en lufttät lösning och rätt kompression.

· Tillbehör: vårt sortiment innehåller allt från inspektionsfönster och bryggklämmor till testporter och belysningsenheter.

· Tätningslister: alla våra EPDM-clip-on-lister är certifierade enligt UL94HB och vid behov kan vi erbjuda tätningslister i material med ännu högre klassificeringar för brandmotstånd.

Praktisk information om mässorna
Acrex 2024
Adress: India Expo Mart, Greater Noida, Delhi, NCR, Indien
Datum: 15–17 februari
Öppningstider: 10.00-18.00
Industrilås monter: nummer 41, hall 11

Mostra 2024
Adress: Fiera Milano, S.S. del Sempione n. 28, 20017 Rho, Milano, Italien
Datum: 12–15 mars
Öppningstider: alla dagar: 09.00-18.30 
Industrilås monter: nummer 43, hall 11

Hoppas att vi ses i antingen Indien eller Italien – eller kanske både och! Varmt välkomna till Industrilås montrar.  

Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Kontaktperson

PF
Per Fegler
Kommunikationschef
+46 707721891 per.fegler@industrilas.com

Sänd till en kollega

0.078