23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Optimerad rullformning

Dyk in i framtiden med Welser, där optimerad rullformning är en av våra framstående styrkor! Vi är ledande inom innovation och precision när det gäller att skapa specialdesignade stålprofiler som överträffar förväntningarna.

Vår expertis sträcker sig bortom det vanliga – vi erbjuder enastående teknik för optimerad rullformning som inte bara producerar stålprofiler av högsta kvalitet utan också möjliggör effektivitet och hållbarhet. Med över 90 rullformningslinjer och upp till 60 omformningssteg tar vi tillverkningen till en helt ny nivå.

Welser är inte bara Europas ledande tillverkare av specialdesignade rullformade profiler; vi är pionjärer inom industrins framkant. Våra över 2 400 engagerade medarbetare arbetar med avancerad produktion, automation och utveckling för att säkerställa att varje stålprofil uppfyller högsta standard.

Vår optimerade rullformning möjliggör skapandet av profiler med godstjocklek från 0,3 till 8,2 mm och en imponerande plåtbredd upp till 1 000 mm. Profillängder på upp till 27 meter ger utrymme för kreativitet och anpassning.  Vi rullformar även rostfritt stål och andra metaller med precision och noggrannhet.

Vår teknik inkluderar induktions- och lasersvetsning, stansning, bockning, prägling och mycket mer. Vi har också egen verktygstillverkning och -konstruktion, vilket säkerställer snabba ledtider och skräddarsydda lösningar.

Optimera din tillverkning och överträffa förväntningarna med Welser. Besök vår hemsida www.welser.com för att utforska vårt omfattande utbud och kontakta oss för att diskutera hur vi kan ta din produkt till nästa nivå med vår optimerade rullformningsteknik.

För mer information om optimerad rullformning och stålprofiler, besök vår särskilda sida om ämnet här!

Sökord: profiler, stål, optimerad rullformning, innovation, precision, teknik.

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Sänd till en kollega

0.031