23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Specialiserade tjänster och förebyggande åtgärder för sodapannor 

Safe Control Boiler Service, systerföretag till Safe Control Materialteknik, är specialiserat på att undersöka och förebygga skador i sodapannor/sodahus som finns inom sulfatmassaindustrin. Sodapannor används för att förbränna indunstad svartlut och ingår i massabrukens kemikaliecykel för återvinning av förbrukade kokkemikalier.

- För att kunna identifiera orsaker till skada och kunna förebygga skador krävs samverkan mellan specialister och ett kompetent laboratorium. Tillsammans kan Safe Control Materialteknik och Boiler Service erbjuda en unik kompetens, i och med att det kompletta laboratoriet kan undersöka materialprover från både det metallografiska och panntekniska perspektivet samtidigt, säger Paul Praszkier, ansvarig för Boiler Service.

Safe Control Boiler Service arrangerar ett unikt seminarium om sodapannor i Brasilien den 28-29 februari. Inriktningen på seminariet, som vänder sig till en internationell publik, är underhåll av sodapannor, tillverkning och montering av pannor, material, haverier och reparationsprocedurer. 

Ett urval av tjänster från Safe Control Materialteknik  i samband med undersökningar av panntuber:

Analys av beläggningar och partiklar

Mekanisk provning

Metallografiska undersökningar

Haveri- och skadeundersökningar

Kemiska analyser

DWD, tjockleksmätningar

Mer om våra tjänster

 

Safe Control Materialteknik AB är ett av SWEDAC ackrediterat laboratorium beläget i Göteborg, Sverige. Vi provar, analyserar och undersöker metalliska material samt utför miljöanalyser i byggmaterial, mark, luft och vatten. Våra uppdragsgivare är företag inom många olika branscher, offentliga myndigheter och privatpersoner

Safe Control Materialteknik i Göteborg AB
Tillgängligheten 1
417 10 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5566047832

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031