23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Metal Work erbjuder flödesmätare i FLUX-serien.

De trådlösa versionerna FLUX 1 och 2

Den första parametern som ska mätas för att övervaka förbrukningen i en pneumatisk krets är flödet av förbrukad tryckluft. För detta ändamål erbjuder Metal Work flödesmätare i FLUX-serien, som kan mäta flöden på upp till 4 000 Nl/min.

 

De trådlösa versionerna av FLUX 1 och 2 möjliggör anslutning till ett Wi-Fi®-nätverk via en accesspunkt eller en gateway, för att övervaka och samla in alla uppmätta mängder av mediet i fråga.

 

Insamlingen av data från fältet gör det möjligt att utföra en prediktiv diagnos av systemet, vilket gör det möjligt att hålla driftparametrarna under kontroll och optimera driften av maskinerna och det pneumatiska systemet, samt

identifiera läckor för att undvika energislöseri. 

Programvaran kan implementeras med analysfunktioner, som gör det möjligt att kontrollera maskinens effektivitet samt förbrukningstrender och långsiktiga prognoser (utvärdering av anläggningsförbättringar).

 

När applikationsparametrarna har ställts in kommer varje enskild FLUX att kunna övervaka den specifika delen av anläggningen där den är installerad och skicka energiförbrukningsdata till systemoperatören, samt eventuella larm på grund av för stora läckor eller brott.

Metal Work Sverige AB
Modemgatan 7
235 39 Vellinge
Vellinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563335644

Kontaktperson

AV

Sänd till en kollega

0.047