23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand SlangExpress ökar tillgängligheten genom snöskoter

Hydroscand lanserar en snöskoter för att göra sin mobila slangservice SlangExpress än mer tillgänglig för sina kunder.

Idag, 14 februari, tar Hydroscand ytterligare ett steg för att öka tillgängligheten för sina kunder genom att lansera SlangExpress Snöskoter. Snöskotern blir ett tillskott till Hydroscands mobila slangservice, SlangExpress. Satsningen syftar till att säkerställa att Hydroscands högkvalitativa slangtjänster finns tillgängliga för kunderna oavsett var de befinner sig.

– Snöskotern tar Hydroscand SlangExpress mobilitet till nästa nivå. Våra kunder ska alltid kunna lita på att vi finns där för dem när de behöver oss, oavsett om de befinner sig inne i stan, längs vägarna eller mitt ute i ett snöigt vinterlandskap, säger André Broström, konceptansvarig för Hydroscand SlangExpress.

Lanseringen äger rum i Hydroscands butik på Ålgatan 13 i Luleå. Här kommer snöskotern att presenteras för Hydroscands kunder samtidigt som det erbjuds möjligheter att lära sig mer om SlangExpress och de tjänster som Hydroscands servicetekniker erbjuder.

SlangExpress är Hydroscand mobila slangservice som utöver akuta slangbyten kan hjälpa till med förebyggande underhåll och tjänster ute på plats hos kunden. Hydroscand erbjuder tjänster som är anpassade efter sina kunders verksamhet och deras behov. Bland Hydroscands utbud av tjänster finns bland annat provtryckning, energioptimering, läcksökning, verkstadsöversyn och centralsmörjning.

Med en ökad SlangExpress-fordonsflotta, som nu inkluderar snöskotern tillsammans med servicebussar och en motorcykel, bekräftar Hydroscand sitt åtagande att möta kundernas behov överallt. Genom denna expansion visar Hydroscand att de strävar efter att vara tillgängliga och erbjuda bekvämlighet även i de mest snöiga och svåråtkomliga områdena.

Läs mer om Hydroscand SlangExpress.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

IGK
Iréne Geoghegan Katzeff
irene.katzeff@hydroscand.se

Sänd till en kollega

0.047