23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Southco lanserar nya rotationslås med elektronisk styrning och dörrsensorer

Aero Materiel AB - Din återförsäljare för Southco i Sverige och Finland Southco, en ledande tillverkare av lås, gångjärn och andra tillbehör, har utökat sitt sortiment av rotationslås med nya versioner som kan aktiveras elektroniskt och ge en signal när dörren är stängd. Dessa nya produkter erbjuder ökad säkerhet och kontroll i tuffa miljöer. Aero Materiel AB är stolta över att vara återförsäljare för Southco i Sverige och Finland.

Southcos nya R4-25-rotationslås

Southcos nya R4-25-rotationslås är ett svar på kundernas efterfrågan på elektronisk styrning och övervakning i krävande applikationer. Låset aktiveraa med en 12-volts signal från antingen med hjälp av applikationens egna styrsystem eller att man köper till en Southco-kontroller. R4-25 passar bra ihop med Southcos BluetoothTM-kontroller för trådlös drift. Southcos beprövade roterande låsdesign har testats till en genomsnittlig slutbelastning över 9000 N. R4-25 kan passa de flesta applikationsbelastnings- och miljökrav.

Design och funktioner

R4-25 rotationslås har alternativ för både sidmontering och toppmontering. Den symmetriska designen kan användas i både höger- och vänsterlägen. Det integrerade kabelmonteringsfästet underlättar monteringen. Dessa designfunktioner är särskilt användbara när de används med mekanisk aktivering. ytterligare En funktion som finns på R4-25 rotationslås är en integrerad sensor som indikerar när dörren/Luckan är stängd och låst eller om den är öppen. R4-25 elektriska rotationslås fungera utmärkt ihop med Southcos Styrsystem KEYPANION.

Kommentarer från Southcos produktchef

Southcos produktchef Cindy Bart säger: ”Dessa nya R4-25-produkter utökar vårt sortiment av mekaniska och elektroniskt aktiverade rotationslås. Vi bygger vidare på vår erfarenhet inom båda områdena för att föra elektronisk aktiveringsförmåga till nya marknader.”

Mer information

För mer information om Southcos nya R4-25-produktlinje, besök Aero Materiel ABs sortiment för produkten här  [R4-25 roterande lås]. För att lära dig mer om Southcos sortiment av rotationslås och tillbehör besök vår [roterande låssystem] produktsida. För att lära dig mer om Southcos sortiment av elektroniskalås, besök vår [elektroniska åtkomstlösningar] produktsida.

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031