23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Marinteknik - Robusta & kompakta lösningar

Dra ner på kostnaderna och spara resurser när det gäller drift och underhållsarbete både uppe på däck och under däck. 

Marinindustrin står inför utmaningar med extrema miljöförhållanden och begränsad plats, vilket kräver robusta och kompakta lösningar. Genom vår effektiva HYDAC-teknologi kan vi hjälpa dig att minska olje- och tankmängden, vilket sparar både kostnader och resurser på lång sikt när det gäller drift och underhåll av fartyg.

Uppe på däck
På däck erbjuder vi stöd till systemtillverkare, varv och fartygstillverkare för att säkerställa säker och effektiv drift av kryssningsfartyg, fraktfartyg, lastbåtar och containterfartyg.  

Våra robusta lösningar omfattar bland annat: 

  • Däck och överbyggnader
  • Kranar och andra lyftdon
  • Lastluckor, roro-utrustning
  • Vinschar

Under däck
Under däck levererar HYDAC platssparande och effektiva lösningar som uppfyller de högsta kraven från klassificeringsinstituten.  Vi erbjuder system för bland annat: 

  • Riktnings- och dragkraftsstyrning
  • Finstabilisatorer
  • Trimroder
  • Roderpropellrar och styrbara propellrar
  • Tvärpropellrar
  • Lastpump

Vi prioriterar din systemsäkerhet och levererar komponenter enligt de högsta specifikationsklasserna med certifikat och godkännanden. Våra sensorer är typgodkända för de viktigaste klasserna för att övervaka systemet på ett pålitligt sätt och säkerställa en problemfri drift.

Läs mer om våra produktlösningar

 

------------------------------------------------------------------

 

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

--> Besök oss på Euro Mine Skellefteå 28 - 30 maj 2024. 
Euro Mine Expo är en mässa och konferens med fokus på gruvindustrin som äger rum i Sollefteå vartannat år. Den erbjuder en plattform för yrkesverksamma inom gruvindustrin att samlas, utbyta kunskap och visa upp de senaste teknikerna och innovationerna inom gruvdrift. Utställningen lockar deltagare från hela världen och är därmed en global plattform för att dela idéer och främja samarbete inom gruvsamhället.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden

Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Sänd till en kollega

0.048