23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hy-Lok Ventiler och Fittings

Hög kvalitet, Bred sortiment och Snabb leverans. PG Flowteknik och Hy-Lok får ändarna att mötas.

PG Flowteknik Scandinavia ApS har ett omfattande sortiment av Hy-Loks ventiler och kopplingar, som är kända för deras oöverträffade kvalitet och mångsidighet. Med över 40 års erfarenhet i branschen har Hy-Lok cementerat sin ställning som en av de ledande specialister inom läckagesäkra kopplingar för ett brett utbud av tillämpningar – allt från instrumentering och pneumatik till hydraulik, vätskekontroll och specialgaser.

Vårt samarbete med Hy-Lok säkerställer att vi erbjuder ett brett program av komponenter i storlekar från 2 till 50 mm (1/16 – 2”), tillverkade i olika material som rostfritt 316-stål, mässing och diverse ädla metaller.

På PG Flowteknik förstår vi betydelsen av snabb leverans och flexibilitet. Därför upprätthåller vi ett omfattande lager av Hy-Lok produkter i Karlslunde för att säkerställa leverans från dag till dag. Dagliga leveranser från det europeiska centrallagret i Holland betyder att vi kan möta även de mest brådskande behoven. Och för specialanpassade lösningar erbjuder vi snabba leveranstider från fabriken i Korea.

Vårt Hy-Lok sortiment inkluderar ett brett utbud av kopplingar och ventiler designade för att uppfylla specifika krav.

√ 2 ferrule kopplingar, gängkopplingar, svetskopplingar
√ UHP-kopplingar, face seal kopplingar, högtryckskopplingar
√ Snabbkopplingar, slangar, verktyg

Från skärringskopplingar och svetskopplingar till högtryckskopplingar och snabbkopplingar, säkerställer våra produkter effektivitet och tillförlitlighet i varje tryck/flow-system.

√ Kulventiler, reglerventiler, säkerhetsventiler
√ Backventiler, membranventiler, filter, pluggventiler
√ Manifolder, Block & bleed-ventiler, kryoventiler

På ventilsidan erbjuder vi bland annat kulventiler, reglerventiler och säkerhetsventiler, alla kvalitetstestade för att möta de strängaste standarderna.

Med PG Flowteknik och Hy-Lok når ändarna ihop. Oavsett ditt behov av ventiler och kopplingar, står vi redo att assistera med expertis och kvalitetsprodukter som uppfyller industrins högsta standarder.

Se mer på vår website eller i vår webshop och tveka inte att kontakta oss på info@pgflowteknik.dk eller +45 7384 1230 för ett förutsättningslöst samtal.

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Rugvænget 19 C
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047