23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stärkta band och optimala lösningar. 5st nya verkstadspressar för snabba leveranser från Olsons

Olsons har nyligen genomfört en lyckad resa till Hürsan i Turkiet där de förvärvade fem verkstadspressar. Under besöket granskade personalen från Olsons noggrant maskinerna för att säkerställa kvalitet och kompatibilitet samt diskuterade anpassningsmöjligheter för att möta våra kunders unika behov. Detta besök stärkte inte bara våra affärsrelationer utan gav oss också djupare insikt i varandras verksamheter. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar till våra kunder med stöd av vårt sortiment från Hürsan.

Olsons, en ledande leverantör av färsäljning av pressar och kringutrustning, har nyligen genomfört en framgångsrik affärsresa till Hürsan i Turkiet.

Denna framgångsrika affärsresa har inte bara ökat Olsons produktutbud utan också fördjupat deras samarbete med Hürsan för att möta kundernas krav på högkvalitativa lösningar.

Under besöket hos Hürsan inspekterade Olsons  noggrant varje aspekt av de inköpta pressarna för att garantera att de uppfyller deras strikta standarder för kvalitet och prestanda. Diskussioner fördes också om möjligheterna att anpassa pressarna för att tillgodose olika branschers behov, vilket inkluderar alternativ som manuell eller motoriserad pump, flyttbar cylinder och olika styrnings- och säkerhetsfunktioner.

Testen gick bra och maskinerna ankommer Vingåker under vecka 15, med detta har vi nu nya  av verkstadspressar med presskrafter 50, 100 och 200 ton i lager för snabba leveranser. 

Denna nära kontakt med Hürsan har inte bara resulterat i förvärvet av högkvalitativa maskiner utan också fördjupat samarbetet mellan de två företagen säger Patrik, marknadschef på Olsons

Olsons  ser nu fram emot att exponera två av Hürsans senaste pressar på den kommande Elmia mässan, som äger rum mellan den 14:e och 17:e maj. Besökare kommer att ha möjlighet att uppleva dessa innovativa maskiner på nära håll och lära sig mer om hur de kan förbättra sina produktionsprocesser. Genom att erbjuda ledande service och förebyggande underhåll efter försäljningen, strävar Olsons efter att upprätthålla utan även optimera kundernas produktionskapacitet.

Besök Olsons  monter i hall 02:24 på Elmia mässan för att upptäcka de senaste inom pressar  och kringutrustning, hur de kan gynna din verksamhet.

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.08