23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu är den här Fillflex F8000

Vi är otroligt stolta över att presentera vårt senaste styrsystem, Fillflex® F8000. Touchdisplay med multifunktionalitet, snabb uppstart, enkel driftsättning och intuitivt gränssnitt.

Vårt senaste styrsystem, Fillflex® F8000, är skapat med användarvänlighet i fokus och erbjuder enastående flexibilitet för att göra fyllningsprocessen smidigare och mer effektiv. Med sin intuitiva touchdisplay, som är utrustad med mångsidiga funktioner, möjliggör systemet snabb uppstart och enkel navigering.

Fillflex® F8000 är utformat för att passa både mindre semiautomatiserade produktionsmiljöer och större helautomatiserade produktionsprocesser. Oavsett skala erbjuder Fillflex® F8000 en pålitlig och användarvänlig lösning för att optimera produktionsflödet och säkerställa hög kvalitet i resultatet.

  • Touchdisplay - Smart och enkel 7" touchdisplay som gör din Fillflex® F8000 mer användarvänlig. Välj mellan integrerad eller handhållen display
  • Snabb översikt - Enkelt att navigera i menyn där alla funktioner snabbt är tillgängliga.
  • Multispråk - Språkmöjligheterna gör din Fillflex® F8000 anpassningsbar för er verksamhet.
  • Inbyggda guidelines  - Fillflex® F8000 tillhandahåller tydliga beskrivningar för inställningsområdet.

 

Fillflex® har i mer än 25 år utvecklat egna fyllningssystem för volymetrisk fyllning av flytande produkter. Namnet ”Fillflex” står för flexibel fyllning och kan i princip hjälpa till att fylla allt som man kan pumpa, med de olika typer av pumpar som idag finns på marknaden. Fillflex är den del av Christian Berner AB.

Christian Berner AB
Designvägen 1
435 22 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560495235

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031