23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäck vårt breda sortiment av ”gröna” limmer!

Vi utvecklar ständigt nya produkter med fokus på att minska de negativa effekterna på såväl hälsa som miljö. Nu uppdaterar vi sortimentet av icke märkningspliktiga limmer, tidigare Green Line. Håll utkik efter den lilla symbolen med lövet.

Med ökade krav på hållbarhet och högt fokus på produkter som är mindre skadliga, har Loxeal utökat sortimentet av produkter som är icke märkningspliktiga, dvs ej belagda med varningssymbol. Kika gärna in och hitta ditt alternativ för en bättre arbetsmiljö!

Loxeal 55-03 Skruvlåsning medelstark, demonterbar 
Medelstarkt anaerobiskt lim för låsning och tätning av gängor, bultar och muttrar där behov av demontering finns. Lämpligt för användning på oljiga ytor. God resistens mot vibrationer, värme, korrosion, vatten, gas, olja och många kemikalier. Temperaturområde: -55°C till +200°C. Tixotrop, viskositet 1700-9000 mPas (+25°C) Gas- och dricksvattengodkänd.
LÄS MER

LOXEAL 83-52 Gänglåsning permanent, stark
Anaerobt lim – starkt limmande – för låsning och tätning av bultar, skruvar, bussningar, muttrar och gängade detaljer som inte skall demonteras. Mycket resistent mot värme -55°C/+150°C, korrosion, vibrationer, gas, vatten, kolväten, oljor och många kemikalier. Lämplig att använda vid glid och presspassningar.
LÄS MER

Loxeal 63 - Snabblim luktfri, ej vitfärgande
Snabblim baserat på alkoxyetylcyanoakrylat. Luktfritt och låg viskositet. Ingen vitfärgning, ”blooming”. Lämplig för användning i slutna utrymmen. Lite långsammare fixeringstid tillåter eventuell justering av delar. 
Viskositet: 80-150 mPas (+25°C).
LÄS MER

 

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Sänd till en kollega

0.078