23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Spara tid under utvecklingen av era elektriska maskiner

Kompletta modulsystem från HYDAC

Varför välja komplett modulsystem vid elektrifiering?

  • Sparar resurser och tid
  • Minskar komplexiteten
  • Effektiviserar processen
  • Allt i ett: batterisystem, elektriska drivlinor, styrningar, mjukvara och kylsystem. 

Elektrifiering av maskiner kan vara både komplex och tidskrävande, men med HYDACs modulsystem kan du optimera din utvecklingstid och resursanvändning. Våra modulsystem är designade för att vara enkla och lättanvända, vilket ger dig en smidig övergång vid elektrifiering av dina maskiner.

Våra elektrifieringssatser erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt från batterisystem och elektriska drivlinor till styrningar med standard mjukvara och kylsystem. Genom att använda våra fördefinierade system får du inte bara ett enhetligt diagnostiskt gränssnitt, utan även alla nödvändiga funktioner för att optimera dina system.

Våra experter finns tillgängliga för att ge dig råd och vägledning om hur du kan maximera effektiviteten och prestandan hos dina elektriska maskiner. Med HYDACs helhetslösning för elektrifiering kan du vara trygg med att du får en pålitlig och välutvecklad lösning som sparar både tid och pengar i utvecklingsprocessen.

Lär dig mer om kompletta modulsystem

 

👋 Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning eller mer information inom:
Hydraulik - Filtrering - Elektronik - Kylning - E mobility 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

--> Besök oss på Euro Mine Skellefteå 28 - 30 maj 2024. 
Euro Mine Expo är en mässa och konferens med fokus på gruvindustrin som äger rum i Sollefteå vartannat år. Den erbjuder en plattform för yrkesverksamma inom gruvindustrin att samlas, utbyta kunskap och visa upp de senaste teknikerna och innovationerna inom gruvdrift. Utställningen lockar deltagare från hela världen och är därmed en global plattform för att dela idéer och främja samarbete inom gruvsamhället.

 

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden

Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Sänd till en kollega

0.031