23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

CO2-reducerade stålprofiler 65-70%

Letar du efter högkvalitativa stålprofiler tillverkade med en beprövad och miljövänlig metod? Då har du kommit rätt! Welser Profiler är Europas främsta tillverkare av rullformade specialprofiler, och vi erbjuder nu vårt revolutionerande CO2-reducerade stål med en imponerande minskning av utsläppen mellan 65-70%.

Vår kallvalsningsteknik möjliggör inte bara tillverkning av profiler med imponerande dimensioner utan minimerar också energiförbrukningen och miljöavtrycket. Hos Welser Profiler strävar vi efter att vara en förebild inom branschen genom vårt engagemang för teknik och hållbar tillverkning.

Med över 90 rullformningslinjer och en produktionskapacitet på fyra orter i Europa och Nordamerika kan vi erbjuda stålprofiler av högsta kvalitet, med godstjocklekar från 0,3 till 8,2 mm och en plåtbredd upp till 1 000 mm. Våra innovativa lösningar inkluderar även induktions- och lasersvetsning, stansning, bockning, prägling och mycket mer.

Oavsett om du behöver profiler i stål, rostfritt stål eller andra metaller, så kan Welser Profiler leverera skräddarsydda lösningar för dina behov. Vårt engagemang för miljövänlig tillverkning sträcker sig från våra fabriksgolv till våra färdiga produkter. Vi fraktar in våra stål rullar och transporterar dem på elektriskt drivna tåg, och vi använder också solceller och köper in ren el för att driva våra anläggningar.

Välj Welser Profiler för din nästa projekt och få inte bara tillgång till högkvalitativa produkter utan också möjligheten att stödja en mer hållbar framtid.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa till att uppfylla dina behov.

Besök vår hemsida på www.welser.com för mer information.

Sökord: Profiler, Stål, Magnelis, Rostfritt, Teknik, Koppar, Aluminium.

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Sänd till en kollega

0.032