23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Reality Capture – Industriell Mätteknik för framtidens industri

Att anta att utsträckningen av en maskin eller att en lokal har samma utformning som enligt ritning, är just det – ett antagande. Men antaganden medför ökad risk, och risk kostar; både mätt i tid och i pengar. Med våra tjänster inom industriell mätteknik kan du gå från att anta till att veta – och effektivisera hela din verksamhet därefter!

DynaMate förvärvade Reality Captures verksamhet i Falun i början av året. Vi har därmed ytterligare ökat vårt tjänsteerbjudande inom avancerad industriell mätning. Vi erbjuder bl.a. skanning, inmätning/utsättning, geometrisäkring och maskingeometri-kontroll till svensk industri.

Reality Capture – Att fånga verkligheten

Våra tjänster ger våra kunder en korrekt uppfattning om hur verkligheten faktiskt ser ut i deras anläggningar. Det finns en stor affärsmässig nytta av att veta istället för att anta. Med rätt information och data kan du räkna noggrannare, bygga snabbare, planera lättare och producera med bättre kvalitet till en lägre kostnad. Med rätt mättekniker kan hela din verksamhet bli effektivare och du kan höja dina marginaler samt öka din lönsamhet.

– Det är ett effektivt sätt att skapa kunskap som leder till en förflyttning från att Anta – till att Veta. Underlag för projektering av nya system i befintliga miljöer, anläggningsdokumentation, möjlighet för ett minimerat antal fysiska platsbesök – det är några exempel på hur våra tjänster skapar mervärde för dig som anläggningsägare, entreprenör, konstruktör, eller projektör.
Anders Axelsson, Section manager, Industriell mätningsteknik, DynaMate.

I djupa gruvor, öde byggnader, under strömavbrott eller långa mörka kulvertar. Allt går att mäta med rätt lösningsfokus, kompetens, och utrustning.

Upptäck fördelarna med Industriell Mätteknik

Med våra tjänster inom industriell mätteknik får du snabbt ett bättre underlag som minskar kostsamma antaganden. Att mäta är att veta, och fördelarna är många:

  • Ett gemensamt underlag för alla parter
  • Ett korrekt As-Built-underlag

  • Diskussioner ”på plats” – redan på mötet
  • Anpassa och verifiera tänkt konstruktion mot verkligheten
  • Verifiera design och kommunicera i olika skeden med beställare, operatörer, etc.

Du får värde i hela kedjan, från beställare och projektör till leverantör och installatör!

– Vi är glada och stolta över att Reality Capture nu blir en del av DynaMate. Vi är imponerade av den specialistkompetens
som finns inom verksamheten, inte minst kunskapen inom laserskanning, och att i kombination med olika mätmetoder skapa största kundnytta. Tillsammans stärker och
breddar vi vårt kunderbjudande och vi ser många positiva affärsmöjligheter.
Vi ser fram emot resan tillsammans!
Pär Holmgren, VD på DynaMate AB.

Läs mer om våra tjänster inom Industriell mätteknik & geometrisäkring

DynaMate AB
Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Södertälje kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565289286

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047