23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya verkstadspresssar för snabb leverans

Med presskrafter på 50,100 och 200 ton kan vi erbjuda ett brett utbud av alternativ för att möta dina behov. Vi på Olsons står redo med verkstadspressar från Hursan på lager i Vingåker, för omedelbara leveranser.

Under vårt senaste besök hos Hürsan tog vi oss tid att noggrant inspektera och testa de verkstadspressar vi köpt för att säkerställa deras kvalitet och prestanda. Vi hade även förmånen att diskutera möjligheten till anpassningar för att säkerställa att varje maskin möter era specifika behov. Hürsans  sätt att erbjuda flexibla och skräddarsydda lösningar imponerade på oss och stärkte vår förtroende för dem som en pålitlig leverantör.

De verkstadspressar vi nu erbjuder kommer med en imponerande uppsättning standardfunktioner som gör dem till ett utmärkt val för ert företag. Deras tekniska avancerade design och användarvänliga gränssnitt ger er enastående kontroll och precision i ert arbete. Dessutom har vi pressar med presskrafter på 50, 100 och 200 ton tillgängliga för att möta era behov och önskemål.

Dessa verkstadspressar  finns redan på vårt lager här i Vingåker och är redo att levereras direkt till er. Att ha dessa pressar tillgängliga lokalt gör det möjligt för oss att erbjuda snabb och effektiv service till er, vilket är en viktig del av vårt åtagande att erbjuda er det bästa stödet.

Vi ser fram emot att fortsätta vår framgångsrika relation och att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar till er. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och för att göra er beställning.

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Kontaktperson

PO
Patrik Olson
Marknadsansvarig
+46 151 518 552 patrik@olsons.se

Sänd till en kollega

0.047