23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Högkvalitativa och Miljövänliga Profiler från Welser Profiler

Söker du hållbara stålprofiler som kombinerar kvalitet med miljömedvetenhet? Welser Profiler är en av Europas ledande tillverkare av rullformade profiler, och vi erbjuder nu stål med kraftigt reducerade CO2-utsläpp. Vårt råmaterial har en minskning av koldioxidutsläppen mellan 65-70%, vilket innebär att du kan skapa dina produkter med minimal miljöpåverkan.

Våra rullformade profiler är inte bara robusta och hållbara, utan också tillverkade med omtanke om miljön. Genom att använda stål som producerats med lägre CO2-avtryck, hjälper vi våra kunder att minska sin egen miljöpåverkan.

Welser Profiler har över 90 rullformningslinjer, vilket gör oss kapabla att leverera skräddarsydda profiler med godstjocklekar från 0,3 till 8,2 mm och en plåtbredd på upp till 1 000 mm. Våra profiler kan vara upp till 27 meter långa. Vi använder avancerade tekniker som induktions- och lasersvetsning, stansning, bockning, prägling med mera, för att skapa innovativa lösningar som passar dina projekt.

Vår produktionsprocess är ISO 14001- och ISO 50001-certifierad, vilket garanterar att vi följer de högsta standarderna för miljö- och energihantering. Vi använder elektriskt drivna tåg för transport av råmaterial, och vår produktion drivs med solenergi och ren el. Med produktionsanläggningar i Europa och Nordamerika har vi ett globalt fokus med lokal närvaro.

Sedan 1978 har vi servat den nordiska marknaden med över tusen unika profiltvärsnitt och skräddarsydda lösningar.

Vi är IATF 16949:2016-certifierade, vilket garanterar kvalitet och pålitlighet.

Oavsett om du söker profiler i stål, rostfritt stål, aluminium eller andra metaller, är vi redo att leverera högkvalitativa och miljövänliga lösningar.

Besök vår hemsida på www.welser.com för att lära dig mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina projekt. 

Sökord: Stålprofiler, Miljö, Magnelis, Rostfritt, Teknik, Aluminium, Koppar, Skräddarsydda profiler.
 
 
 
 
 
 

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Sänd till en kollega

0.047