23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Överlägsen hållbarhet och bekvämlighet med Southco R4-50 Heavy-Duty Rotary lås

Aero Materiel AB, officiell återförsäljare av Southco i Sverige och Finland, är stolta över att utöka sitt sortiment av Rotary Lås i heavy-duty serien. Southcos senaste tillskott, R4-50 Heavy-Duty Rotary lås med elektronisk styrning och sensor, erbjuder en komplett lösning för högt krävande miljöer.

Designad för säkerhet och hållbarhet

R4-50 Rotary låset är designat med fokus på hög säkerhet och exceptionell livslängd. Det är konstruerat för att klara även de mest krävande miljöerna och har en FMVSS 206-kapacitet, vilket gör det lämpligt för högsäkerhetsapplikationer. Oavsett vilken applikation du levererar, ger detta lås dig sinnesfrid och bekvämlighet, allt i ett paket.

Fördelar med R4-50 Heavy-Duty Rotary lås:

1.     Klassad för federal fordonsäkerhetsstandard 206: R4-50 uppfyller de stränga kraven i FMVSS 206, vilket gör det till ett pålitligt val för fordonssäkerhet.

 

2.     Extremt lång livslängd: R4-50 har en livslängd som är dubbelt så lång som liknande Rotary lås. Detta minskar underhållsbehovet och ger långvarig prestanda.

 

3.     Snabb aktivering: Låset aktiveras på mindre än 1 sekund, vilket är avgörande för effektiv användning och snabb åtkomst.

 

4.     Förbättrad säkerhetsövervakning: Med hjälp av Southcos APP Keypanion kan du övervaka och hantera låset på ett smidigt sätt.

Southco R4-50 Heavy-Duty Rotary lås är det perfekta valet för dem som söker överlägsen hållbarhet och bekvämlighet i krävande miljöer. Kontakta Aero Materiel AB för mer information och beställning.

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047