23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Galvaniserade stålprofiler för ställningar och lager

Letar du efter stålprofiler med extra hållbarhet och korrosionsskydd för ställningar och lager? Hos Welser Profiler erbjuder vi galvaniserade profiler som är perfekta för företag som kräver högsta kvalitet och pålitlighet i sina konstruktioner.

Som Europas ledande tillverkare av rullformade specialprofiler kan vi leverera skräddarsydda lösningar för dina industriella behov. Våra galvaniserade profiler ger skydd mot rost och väderpåverkan, vilket gör dem idealiska för tuffa miljöer och långvarig användning.

Med över 90 rullformningslinjer och en godstjocklek från 0,3 till 8,2 mm, kan vi skapa profiler i olika former och storlekar, särskilt anpassade för ställningar och lager. Vi fokuserar på kvalitet och hållbarhet, vilket säkerställer att våra profiler inte bara är starka utan också motståndskraftiga mot slitage.

Vi är engagerade i hållbar tillverkning och använder miljövänliga metoder i vår produktion. Vi erbjuder stål med 65-70% reducerad CO2, vilket minskar vår miljöpåverkan avsevärt. Våra profiler är inte bara starka och pålitliga, utan också hållbara. Dessutom använder vi elektriskt drivna tåg för att frakta in och ut gods, samt solceller och ren el för att driva vår verksamhet.

Welser Profiler har lång erfarenhet av att leverera specialprofiler till företag inom olika branscher. Våra experter arbetar nära dig för att förstå dina specifika behov och för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov av ställningar och lager. Vi är redo att hjälpa dig att hitta de bästa profilerna för ditt projekt.

För mer information, besök vår hemsida på www.welser.com eller kontakta oss direkt för en personlig konsultation. Låt oss bli din partner för högkvalitativa, galvaniserade stålprofiler som står emot tidens prövningar.

Sökord: Galvaniserade profiler, Stålprofiler, Ställningar, Lager, Korrosionsskydd, Hållbar tillverkning, Rullformade specialprofiler.

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Sänd till en kollega

0.062