23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mared Components levererar specialanpassade maskinskydd till ECMEC AB

Mared Components har levererat specialanpassade maskinskydd till ECMEC AB i Växjö, som tillverkar specialmaskiner. Projektet involverade skräddarsydda skydd för en unik CNC-maskin beställd av en av ECMEC's kunder.

Mared Components är stolta över att ha levererat skräddarsydda maskinskydd till ECMEC AB, ett företag i Växjö som bygger specialmaskiner för bearbetning, montering, hantering, kontroll etc. och som ligger i framkant när det gäller högteknologiska arbetsmetoder och lösningar. 

Projektet innebar att vi fick möjlighet att leverera maskinskydd för en special CNC-maskin beställd av en av ECMEC’s kunder för ett unikt projekt. För att möta de specifika behoven levererade vi samurai lamellbälgar och teleskopfjäderskydd, båda anpassade för att säkerställa optimal funktion och skydd.

”Samarbetet med ECMEC har varit fantastiskt roligt, och tillsammans har vi lyckats lösa flera tekniska klurigheter”, säger Peter Husberg som tillsammans med Ted Tobiasson har varit involverade från projektets början. ”Vi har arbetat tätt tillsammans med vår leverantör av maskinskydd, samt med Daniel och Calle på ECMEC, för att säkerställa att alla delar uppfyllde de höga krav som ställts.”

Som två mindre organisationer har både Mared Components och ECMEC fördelen av att kunna fatta snabba och effektiva beslut. Detta har varit avgörande för att kunna leverera en lösning som motsvarar kundens förväntningar inom den tidsram som givits.

Vi ser fram emot fler spännande projekt tillsammans med ECMEC i framtiden och är tacksamma för det förtroende de visat oss i detta uppdrag.


Se hela utbudet av våra maskinskydd

Mer om ECMEC AB

Mared Components AB
Box 214
561 23 Huskvarna
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562477975

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.079