23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nordfab lanserar Revit-modeller och tillkännager strategiskt partnerskap med BIMobject

Nordfab, en ledande tillverkare av modulära rörkomponenter som enkelt kopplas samman med hjälp av spännband, har glädjen att tillkännage ett strategiskt partnerskap med BIMobject.


BIMobject är en global marknadsplats för BIM-innehåll som kopplar samman tillverkare med arkitekter, ingenjörer och inredningsarkitekter som söker designinspiration och produktinformation. Med fler än 4 miljoner registrerade användare, en nedladdning varje sekund och 100 av världens 100 största arkitektbyråer närvarande, möjliggör BIMobject smidigare samarbete och smartare, snabbare och grönare byggnadsdesign.

Detta samarbete syftar till att förbättra integrationen och tillgängligheten av Nordfabs rörkomponenter och erbjuda berikade lösningar till arkitekter, ingenjörer och byggproffs över hela världen, eftersom våra rörsystem nu är Revit-klara och tillgängliga för nedladdning på BIMobject.

Med en byggindustri som i allt högre grad använder sig av digital teknik, utgör partnerskapet mellan Nordfab och BIMobject ett viktigt steg mot att främja innovation och effektivitet. Genom att utnyttja BIMobjects omfattande plattform kommer Nordfab att integrera sina banbrytande produkter och lösningar i BIMobjects omfattande digitala bibliotek, vilket ger användarna sömlös tillgång till högkvalitativt BIM-innehåll.

”Vi är mycket glada över att samarbeta med BIMobject och integrera våra produkter i deras ledande digitala plattform”, säger Peter Åberg, VD för Nordfab Europe. ”Det här samarbetet ligger i linje med vår vision om att utveckla byggbranschen genom innovativ teknik och att förse våra kunder med de bästa verktygen för att uppnå sina projektmål.”

Klicka här för mer information om partnerskapet och för att se våra Revit modeller.

Nordfab Europe A/S
Industrivej 13
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
VAT nummer: DK17011405

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047