23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Welser Profilers förnybara engagemang: Innovation inom ren energi och hållbarhet

Välkommen till Welser Profiler, där vi delar med oss av vår passion för förnybar energi och hållbarhet. Som en ledande tillverkare av stålprofiler med en stark förpliktelse till miljön och samhället, är vi stolta över att vara en drivande kraft inom den gröna revolutionen. Genom att kombinera vår expertis inom rullformning med vår förnybara energiproduktion och fokus på innovation, strävar vi efter att göra en verklig skillnad för framtiden.

Welser Profilers tillverkningsanläggningar i Tyskland, Österrike och USA är försörjda med förnybar energi, vilket minskar vår koldioxidavtryck betydligt. Över 90 rullformningslinjer är effektiva och optimerade för att minska energiförbrukningen samtidigt som de levererar högkvalitativa stålprofiler med snäva toleranser. 

Vi är stolta över att kunna erbjuda co2-reducerat stål, vilket ytterligare minskar vårt ekologiska fotavtryck och stödjer övergången till en mer hållbar framtid. Vårt sortiment av stålsorter och möjligheten att producera tjocklekar från 0,3 mm till 8,2 mm gör oss till en idealisk partner för projekt inom förnybar energi och hållbarhetssektorn.

Vår dedikerade forskning och utvecklingsavdelning är hjärtat i vår verksamhet. Med en passion för att skapa innovativa lösningar strävar vi alltid efter att ligga i framkant när det gäller att utveckla profiler framförallt i förnybar energi och hållbarhetsprojekt. Oavsett om det är solpanelstödstrukturer eller annan infrastruktur inom förnybar energi, är vi redo att ta itu med utmaningarna och leverera skräddarsydda lösningar som möter våra kunders behov.

Vi tror på att bygga långsiktiga partnerskap med våra kunder och samarbetspartners. Genom att arbeta tillsammans kan vi maximera effektiviteten, minska miljöpåverkan och driva innovation för en hållbar framtid. Vår expertis och engagemang sträcker sig bortom bara tillverkning - vi är här för att stödja er genom hela processen, från koncept till färdig produkt.

På Welser Profiler är vi fast beslutna att vara en del av lösningen när det gäller att möta utmaningarna med klimatförändringar och hållbar utveckling. Genom att kombinera vår tekniska expertis med vårt engagemang för ren energi och hållbarhet, ser vi fram emot att fortsätta bidra till en grönare och mer hållbar framtid för alla.

Oavsett om du söker precision, anpassning eller hållbarhet är Welser Profiler din pålitliga partner. Låt oss tillsammans påbörja en resa av innovation! Besök vår webbplats: www.welser.com 

Sökord: Magnelis, Rostfritt, Profiler, Stål, Miljö

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Sänd till en kollega

0.032