23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Samuel Sollenby återvänder till Olsons som Servicetekniker!

Samuel Sollenby återvänder till Olsons som servicetekniker i Jönköpingsregionen efter en tid inom press- och bandhantering. Med en gedigen bakgrund och sex års erfarenhet hos Olsons ser han fram emot att återigen hjälpa kunder och arbeta med sina kollegor.

Vi är glada att meddela att Samuel Sollenby återigen är en del av Olsons team som servicetekniker i Jönköpingsregionen.

Samuel har en gedigen bakgrund inom verkstadsteknik och har tidigare arbetat hos Olsons i sex år. Efter en period i en liknande roll inom press- och bandhantering har han nu valt att komma tillbaka till oss.

Hans arbetsuppgifter inkluderar service, reparationer och felsökningar hos kunder inom press- och bandhantering. Samuel bor på sin släktgård tillsammans med sin sambo och två barn, där han ägnar sig åt sina intressen jakt, skog och lantbruk. På gården har de hästar, får och två hundar.

"Det bästa med att komma tillbaka till Olsons är att få träffa och hjälpa mina kunder igen, vilket jag verkligen har saknat! Det är också fantastiskt att återvända till ett härligt gäng med kollegor. Jag trivs med att ha ett självständigt jobb och att få skruva!" säger Samuel.

Vi ser fram emot att ha Samuel tillbaka i vårt team och är övertygade om att han kommer att bidra med både kompetens och engagemang.

Välkommen tillbaka, Samuel!

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Kontaktperson

PO
Patrik Olson
Marknadsansvarig
+46 151 518 552 patrik@olsons.se

Sänd till en kollega

0.047