23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bli en Dunlop Hiflex-återförsäljare!

Våra återförsäljare är mycket viktiga för oss här på Dunlop Hiflex. Det är en kanal som vi är mycket lojala mot och som vi vill växa så mycket som möjligt, eftersom det är mycket viktigt för oss att fånga upp eftermarknaden och vara lokalt närvarande i industriområdena runt om i Skandinavien.

Återförsäljarkonceptet består av tre nivåer för att passa alla officiella återförsäljare i de skandinaviska länderna.

Som SERVICE PARTNER är du inriktad på att snabbt hjälpa kunder ur driftstopp och ersätta deras trasiga delar med nya, antingen på din plats eller ute på fältet som en MOBILE SERVICE. Du har regelbundna öppettider och är certifierad inom Dunlop Hiflex produktsortiment Fluid Conveyance. Din produktionsutrustning är godkänd av Dunlop Hiflex och vi erbjuder regelbundna utbildningar för din personal.

Som SERVICE CENTER har du allt på första nivån, och dessutom har du även en fullt utrustad Dunlop Hiflex-butik enligt vår varumärkesprofil. Din personal är skicklig i felsökning och reparation av hydraulik. Du är lojal mot oss och använder Dunlop Hiflex som föredragen partner och du har också en aktiv roll i att besöka nya kunder för att öka affärerna på ett proaktivt sätt.

Som TECHNOLOGY CENTER har du allt på de första två nivåerna, och dessutom har du även en fullt utrustad hydraulikverkstad tillgänglig för att designa och bygga hydraulaggregat, samt reparera hydrauliska komponenter som cylindrar, pumpar och motorer. Du erbjuder även avancerade MRO-tjänster inklusive installationer och driftsättning.

Är du intresserad av att bli återförsäljare för Dunlop Hiflex så kan du läsa mer på vår hemsida, där du även kan skicka in en intresseanmälan: https://dunlophiflex.se/kontakt/aterforsaljare/

Dunlop Hiflex AB
Seldonsvägen 2
302 62 Halmstad
Halmstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561236141

Sänd till en kollega

0.046