23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Effektoptimering av elektrifierade mobila maskiner

Hur kan ni nyttja kraften från robust och kompakt hydraulik samtidigt som ni ökar effekten i kraftöverföringen?  Våra experter utvecklar smarta lösningar och optimeringskoncept för era mobila maskiner, oavsett prestandaklass.

I och med elektrifieringen av mobila maskiner riktas fokuset mer och mer på hela kraftöverföringens effekt. Genom installation av högeffektiva elektriska komponenter blir hydrauliken en orsak till energiförlust. Hur kan ni nyttja kraften från robust och kompakt hydraulik samtidigt som ni ökar effekten i kraftöverföringen? Jo, med HYDACs smarta lösningar och optimeringskoncept utvecklade av  våra experter oberoende av maskin och prestandaklass.

I vårt produktutbud hittar ni bland annat:
– Elhydrauliska pumpdrivningar
– Komponenter för energieffektiva hydraulsystem
– Elmekaniska aktuatorer

HYDAC elhydrauliska pumpdrivningar

HYDAC E-pump kan flexibelt driva flera pumpar med ett brett arbetsområde. Denna typ av kraftenhet har varvtalsreglering och erbjuder en decentraliserad lösning för att förse hydrauliska aktuatorer individuellt. En stor fördel är minskade bullernivåer tack vare integrerade interna växelpumpar. 

HYDAC komponenter för energieffektiva hydraulsystem

Testa våra beprövade och testade hydrauliska produkter och upptäck besparingsmöjligheter i era maskiner. HYDAC är en pålitlig partner för effektiva drivsystem med mångårig erfarenhet inom komponentutveckling – från oljefria huvudstyrventiler till kraftenheter och belastningsutjämnande cylindrar.

HYDAC helmekaniska aktuatorer

Hitta er perfekta lösning med HYDACs elhydrauliska aktuatorer – de är kraftfulla, effektiva och underhållsfria. Som en specialfunktion är energibehovet exakt anpassat till där det behövs i cykeln och till applikationens funktioner. 

🔎 Läs mer om energieffektiva maskinfunktioner och se vårt produktutbud

👋  Vilka utmaningar står ni inför? Kontakta oss och ta reda på vilka optimeringsmöjligheter ert system har!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.062