23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Profiler för maskinbyggnad och automationsflöde

Aluminiumprofiler i många olika former, längder och bredder. De här profilerna är stabila, vridstyva och har många olika funktioner och kan kapas, gängas och anpassas till olika konstruktioner som maskinstativ, arbetsbord, rullbord, skyddshuv, fixturbänk, maskinbord, fästarm och mycket mycket mer.

Förfallodatum
den 30 september 2025

T-not-platta PT 25 en robust och stabil profil. Den är natur eloxerad och mycket användbar för många olika ändamål tex maskinbord, bordskiva, fixturplatta, sidoplatta, montageplatta mm. T-not-profilen PT 25 har ensidiga spår i 25m raster. Den är tjockväggig, distorsionsfri och extremt formbeständig. T-not-profilen finns i många olika längder, men kan även beställas i individuell längd (option). T-not-profilen PT25 är dubbelsidigt planfräst och tillverkad enligt DIN EN 12020-2. Det finns dessutom ett stort varierande utbud av tillbehör som vinklar, T-not-stenar, glidmutter, spännare mm. 

Universalprofil PU 25 / PU 50 är en profil som passar mycket bra för snabb och enkel uppbyggnad. Den är Den är lätt, kompakt och stabil. Den passar för många 
olika konstruktioner som tex maskinhuv, skyddshuv, ramar, stativ, kapsling,  uppställningsbord, mässhyllor mm. Universalprofil PU 25 / PU 50 är natur eloxerad och kan kombineras med isels andra profiler. Den klarar mycket höga belastningar och är motståndskraftiga mot spänningar, deformation och böjning. Universal-profilerna är tillverkade enligt DIN EN 12020-2 och det finns ett stort utbud av tillbehör som vinklar, anslutningshörnor, glidmutter mm. Universalprofil PU 25 / PU 50 finns i längd 1000mm och 3000mm. Den kan dock även beställas i individuell längd (option). 

Panelprofil PP är en profil som passar mycket bra för uppbyggnad av bord, maskinstativ, stativ, maskinbord, bänkar och som sidobeklädnad. Panelprofilen PP är tillverkad av natur eloxerad aluminium enligt DIN EN 12020-2, den är enkel att använda och kan kombineras med isels andra profiler. Panelprofilen passar ypperligt för högkantsmontering som bärande förklädnad och klarar höga belastningar. Panelprofilen PP finns i flera olika bredder: 50, 100, 150, 200 och 250 mm samt i standardlängderna 1000mm och 3000mm, men kan kapas i individuella längder (option). Även till dessa profiler finns det ett stort utbud av tillbehör. 

Rektangelprofil RE 40 är tillverkad i natur eloxerad aluminium och används som universell precisions-, fastspännings- och bearbetningsyta. Rektangelprofil RE 40 är dessutom användbar som stabilisator i maskin- och stativkonstruktioner. Den är lätt och mycket stabil, den är tillverkade enligt DIN EN 12020-2. Finns i många olika längder men kan också beställas i individuell längd. Det finns många olika tillbehör. 

Ramprofil PL 40 / PL 80 är en natur eloxerad aluminiumprofil som passar för snabb och enkel uppbyggnad av ramar, bord, bordshylla, kapsling, huv och stativ. Ramprofilen är lätt, kompakt, stabil och avsedd för höga belastningar.  Ramprofilen är tillverkad enligt DIN EN 12020-2 och finns i längderna 1000mm och 3000mm. Ramprofilen har många olika tillbehör som vinklar, glidmutter, list för täckning av spår mm. 

Stativprofil PS 50 / PS 80 en stabil natur eloxerad aluminiumprofil för konstruktion av maskinstativ, maskinbord, stabila och kraftiga skyddshuvar, maskinkapslingar, arbetsbord mm. Stativprofilen har många tillbehör och den är lätt att använda, den är kompakt, stabil och klarar höga belastningar. Stativprofilerna går att kombinera med isels andra profiler och är tillverkad i enlighet med DIN EN 12020-2 och med många tillbehör. Finns i standardlängd 1000mm och 3000mm. Individuell längd kan beställas (option). 

Vi kan även hjälpa er med att bygga arbetsbord, rullbord, robotbord, skyddshuvar och andra kapslingar. 

Här finns några exempel på kundspecifika skyddshuvar som vi får visa. 

Här finns några exempel på kundspecifika arbetsbord som vi kan visa. 

 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047