23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Movomech’s Digitala Säljrum är online!

Kom, följ med oss in i vårt Digitala Säljrum. Se på medan våra medarbetare demonstrerar lyfthjälpmedel och utför provlyft av era produkter.

Delta i en workshop om säkra och ergonomiska lyft eller i en handhavandeutbildning för ett specifikt verktyg.

Välj själv om det passar dig och ditt företag att delta online, eller om ni vill vara på plats i våra lokaler i Kristianstad. Med vår mobila konferensutrustning så får ni full insyn oavsett vart i världen ni befinner er, utan att behöva lämna kontoret. Har ni möjlighet att besöka oss så har vi givetvis en bekväm konferensavdelning.

Med det digitala säljrummet vill vi öka vår tillgänglighet samtidigt som vi minskar vårt ekologiska fotavtryck genom att undvika onödiga resor. Vi kan erbjuda:

·         Möten med visning och tester av aktuella produkter - Oavsett om ni bara är nyfikna eller om ni befinner er i en inköpsfas så visar vi gärna upp våra produkter.

·         Produkt- och handhavandeutbildning - Både inför eller efter ett inköp så kan en utbildning vara nödvändig, för att förstå och använda sin lyftutrustning på ett riktigt och säkert sätt.

·         Provlyft av kundobjekt - För att säkerställa att de objekt ni vill lyfta kan hanteras med den tilltänkta lyften så tar vi gärna emot era produkter och genomför provlyft.

·         FAT (slutbesiktning) - Säkerställ att vår leverans till er uppfyller era krav och förväntningar vid en slutbesiktning.

Kontakta din Movomech-säljare eller maila oss på: sales@movomech.com för ytterligare information. 

Movomech AB
Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad
Kristianstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562834068

Kontaktperson

MA

Sänd till en kollega

0.032