23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hjulen innanför ramen vid lyft

Serierna 347S och 347B – Svängbara länkhjul med automatisk inriktning

Kvalitetsstandard

Serierna 347S och 347B kommer att övertyga användarna med sin stabila, väldesignade konstruktion i högkvalitativa material. De svängbara länkhjulen är utrustade med en smart automatisk inriktningsmekanism, som hjälper hjulen att köra rakt samtidigt som de förblir mycket enkla att manövrera.

Alla standardmodellerna med en diameter på 80 till 125 mm kan kombineras med serierna 347S och 347B. Serierna kommer med ett brett urval av slitbanematerial som ger dig en perfekt lösning för alla typer av golv. Detta urval täcker alla krävande behov på transportutrustning, både inomhus och utomhus. Svängbara länkhjul kan kombineras med alla länkhjul i 3470-serien.

Tillförlitliga

Riktningsstabilitet och en optimal manövrerbarhet är extremt viktiga egenskaper, särskilt vid transporter av tunga laster. Den automatiska inriktningsmekanismen stödjer körning i rak linje och förhindrar okontrollerade avvikelser från körriktningen. Användaren garanteras en bekväm och ergonomisk rörlighet.

Effektiva

När länkhjulen i serierna 347S och 347B används på hjulförsedda lastpallar kan dina varor lagras i ett pallställ utan att behöva lastas om.

Praktiska

Den automatiska inriktningsmekanismen återställer alltid länkhjulets riktning till nollposition när pallen höjs, vilket gör det enkelt att spara på utrymmet vid lagring. Pallen är sedan omedelbart redo för körning nästa gång pallen behövs.

 

Ladda ner produktkatalog till höger -->

Besök vår hemsida för ytterligare information om hjul!

Tente AB
Fraktvägen 5a
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562704618

Sänd till en kollega

0.078