Eigenbrodt byter logotyp och grafisk profil

| Medlemsnyhet | Företag Eigenbrodt AB

Vi är stolta över att presentera vår nya logotyp och grafiska profil. Mycket har hänt i bolaget Eigenbrodt AB sedan starten 1920.

Vi grundades i Sverige av den tyska herren Hubert Eigenbrodt och har gått från ett produktorienterat, tillverkande företag med kunder inom fordonsbranschen till ett kunskapsbaserat bolag med service och högkvalitativa komponenter till den tillverkande industrin.

Vår tidigare logga har i olika generationer hängt med oss i många år och nu är det dags för oss att tacka vår gamla trotjänare och gå in i en ny visuell identitet. Vi kommer under året göra förändringar i vår visuella identitet och det första steget i den här resan är en ny modern logga. Tillsammans med den nya loggan visar vi även upp vårt nya varumärkeslöfte ”A part of your progress” – Ett löfte om att vi med högt engagemang i våra kunders applikationer och lösningar arbetar för att hjälpa dem få de absolut bästa lösningarna.

-Vi har under den senaste tiden upplevt att vår visuella identitet inte har kommunicerat det Eigenbrodt vi är idag. Den nya grafiska profilen knyter samman vilka vi är, vad vi gör och passar in på vår digitaliseringsresa. Vårt nya varumärkeslöfte är framtaget för att ytterligare förstärka vårt engagemang och hjälpsamhet som bidrar till våra kunders absoluta framgång, säger Johan Karlberg, VD på Eigenbrodt AB.

För mer information vänligen kontakta, Isabelle Åkerberg, Marknads- och kommunikationsansvarig på Eigenbrodt AB, Isabelle.Akerberg@eigenbrodt.se, 08-594 10 611. 

Medlemsnyhet

Företag
Eigenbrodt AB

Optimusvägen 14
Box 704
194 27 UPPLANDS VÄSBY
Sverige
Eigenbrodt AB

Sänd till en kollega

0.111