Nu byter vi namn Nidec Industrial Automation Sweden AB (fd. Emerson Industrial Automation Sweden AB)

| Medlemsnyhet | Företag Nidec Industrial Automation Sweden AB

Nu har vi ändra namn från Emerson Industrial Automation Sweden AB till Nidec Industrial Automation Sweden AB. Namnbytet trädde i kraft den 11 april 2017

Nidec har övertagit svenska Emerson Industrial Automation Sweden AB och Leroy-Somer och Control Techniques. Som en konsekvens av förvärvet av Control Techniques och Leroy Somer’s verksamhet genom Nidec Corporation, så har vi nu ändrat namn från Emerson Industrial Automation Sweden AB till Nidec Industrial Automation Sweden AB. Namnbytet trädde i kraft den 11 april 2017.

 Den japanska bilindustrin och teknikjätte, Nidec har nu officiellt tagit över företag, dotterbolag och representation av elmotorer, generatorer och motorstyrningar från franska Leroy-Somer och engelska Control Techniques.  Således expanderar Nidec sin position som en av världens ledande motortillverkare, den gruppen kommer att kraftigt komplementera Leroy-Somer och Control Techniques befintliga produktsortiment och marknadspositioner i Sverige och Skandinavien.


Scandinavisk potential
General Manager för Leroy-Somer och Control Techniques i Skandinavien, Andries Boone, sa att både han och de anställda är mycket hoppfulla och glada över att vara en del av Nidec Group. Han ser en stor potential för tillväxt och synergier i de skandinaviska länderna, nu när Nidec, Leroy Somer och Control Techniques erbjuder övergripande det bredaste sortimentet för elektriska motorer och motorstyrningar .

"Everything that spins and moves"

Det totala produktsortimentet innehåller nu allt från små precisionsmotorer för industriella elektriska motorer och generatorer, stora megawatt motorer och avancerade motorstyrsystem. Eller som Nidec uttrycker det - "Everything that spins and moves"

Nidec Corporation bildades i Japan över 40 år sedan och har vuxit till ett globalt företag med mer än 300 företag och 140.000 anställda över hela världen.

Dina kontakter kommer att förbli densamma. Ändra dina uppgifter till vårat nya namn och nya företags e-postadresser (förnamn.efternamn@mail.nidec.com).

De fullständiga uppgifter om Nidec Industrial Automation Sweden AB

 - Företagsnamn: Nidec Industrial Automation Sweden AB
- Organisation nr 556175-2949 (ingen förändring)
- Registrerad Adress: Gränsbovägen 6, SE-152 42 Södertälje, Sverige (ingen förändring)
- Bankkonto: Bankgiro 408-1436 Swiftcode: ESSESESS (ingen förändring)
   SEK: IBAN SE15 5000 0000 0556 5103 7586 EUR: IBAN SE23 5000 0000 0556 5820 9234
- VAT No: SE556175294901 (ingen förändring)
- företagets e-postadress: swedeninfo.ials@mail.nidec.com (ny)

Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med er. Vårat mål kommer alltid att vara att leverera bättre produkter och högre kvalitet för våra kunder.

swedeninfo.ials@mail.nidec.com

www.nidecautomation.com

+46 8 554 241 00

:

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Nidec Industrial Automation Sweden AB

Gränsbovägen 6
152 42 Södertälje
Sverige
Nidec Industrial Automation Sweden AB

Sänd till en kollega

0.053