23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Utmanande fjäderprojekt i fokus på pulserande Hannovermässa

Hannover Messe är en av världens största mötesplatser för industriteknikfolk. Under fem innehållsrika dagar 23-27 april mötte 225 000 besökare 6 500 utställare. Lesjöfors representanter var mycket nöjda med det stora intresset i montern.

Partnerland för 2017 års mässa var Polen. Mässan öppnades av prominenta gäster; Tysklands förbundskansler Angela Merkel och Polens premiärminister Beata Szydlo.

Industrimässan är inte bara ett unikt tillfälle att visa upp nya innovationer och träffa nya kunder, det är också ett utmärkt tillfälle att upptäcka nya trender på marknaden och utveckla partnerskap över branschgränser.

Stort intresse i Lesjöforsmontern

I mässektorn Industrial Supply hade Lesjöforskoncernen sin monter. Där mötte besökarna kunniga och erfarna medarbetare från alla Lesjöforsbolag i Tyskland samt från danska Tinglev. Teamet var samstämmigt i att det är en stor fördel att kunna visa hela koncernens bredd i produkter, kapacitet och kompetens.

- Vi är väldigt nöjda med vår medverkan. Vi har mött ett mycket stort intresse från besökarna och våra medarbetare har haft många intressanta samtal om framtida fjäderbehov. Många spännande prospekts finns att följa upp där vi kan få tillfälle att utveckla nya, banbrytande lösningar i nära samverkan med våra kunder, säger Wolfgang Hellman, försäljningsdirektör för Lesjöfors i Tyskland.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047