23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

FKGs kvinnliga nätverk kickar igång hösten med en träff i Göteborg

Den 14 september arrangerade FKG sin 8:e träff för ”Kvinnor i Leverantörsindustrin” Träffen hölls tillsammans med HRM Engineering och Säkra Kvinnor Styrelsebalans - i HRMs lokaler på Eriksberg i Göteborg

Som vanligt lockade träffen många kvinnor, minst ett 30-tal var anmälda – berättar Gabriella Banehag, initiativtagare till nätverket. Förutom att skapa en mötesplats för kvinnliga ledare, så är målsättningen med nätverket att förbättra jämställdheten och integrationen, fortsätter Gabriella. Denna kvällen var temat kvinnligt ledarskap och styrelsearbete för kvinnor.

 Cecilia Schülén, Senior Manager Quality Engineering på HRM sedan många år, berättade om sin resa inom bolaget och att vara kvinna i leverantörsindustrin. Vi fick även lyssna till Mats Rogbrant, VD på HRM, som berättade om företaget och hur han ständigt jobbar för att vara en attraktiv arbetsgivare och bibehålla balansen bland de anställda, vad gäller jämställdhet bland mycket annat.

”Nej till kvotering” är en av hjärtefrågorna som nätverket driver, därför var det extra intressant att få ha förmånen att få lyssna till Susanne Areschoug från Säkra Kvinnor Styrelsebalans. Hon gav oss många kloka ord och mycket inspiration.

Nästa träff är på Elmia Subcontractor – denna gången tillsammans med SINFs kvinnliga och nystartade nätverk. Välkommen den 14 nov kl. 15

 

FKG
Lindholmspiren 3
417 56 GÖTEBORG
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5563325181

Sänd till en kollega

0.032