Träffa oss på EuroExpo i Luleå den 29–30/11

| Medlemsnyhet | Företag Sick AB

Varmt välkommen att möta oss på IndustriMässan i nästa vecka. Oavsett vilken bransch du arbetar inom kommer du hitta många intressanta produkter och lösningar inom Automation och Sensor Intelligence.

SICK ställer ut på IndustriMässan EuroExpo den 29–30/11. Vi vågar påstå att här i vår mässmonter finns produkter för de flesta behov. Vi har svaret till dig som söker en sensor, oavsett vilken typ av bransch du kommer från. Kunniga representanter från SICK kommer att vara på plats. Här möter du Ralph Broström, Lena Johansson, Kristian Röström och Jan Vollertzen som gärna berättar mer.

Hämta och skriv ut din biljett här – självklart fri entré!


SICK HAR LÖSNINGEN
Vår monter kommer att vara fylld av nyheter som tveklöst intresserar dig. Vi vänder oss till kunder från industri och maskinbyggare till tjänsteleverantörer. Du kommer att möta spännande och innovativa lösningar.

Här presenteras produkter med tyngdpunkt på personsäkerhet kring farliga maskiner där nya MicroScan 3 är det verkliga glansnumret! MicroScan 3 representerar en helt ny, unik teknik som klarar miljöer och svårare applikationer som tidigare inte varit inom räckhåll för en säkerhetsklassad laserskanner. 

Vi kommer även att visa andra intressanta lösningar med smarta sensorer, till exempel I/O-link och den nya fotocellen Power Prox, som löser de allra mest komplexa applikationer. Som extra krydda kommer vi också att visa nya och för många nog förvånande funktioner som idag finns i induktiva givare. 


VAR SNABB OCH PASSA PÅ! 
De tio första besökarna i vår monter får en fin kaffemugg från SICK, en "Coffee to-go" mugg i porslin, perfekt att ha med sig på mässan.


ETT BESÖK I VÅR MONTER KAN LÖNA SIG!
Hör gärna av dig med frågor eller boka ett möte med oss redan nu.

Ralph Broström
Regional Sales
Sales Engineer North
010-110 10 29
ralph.brostrom@sick.se
 
Lena Johansson 
Inside Sales
010-110 10 62
lena.johansson@sick.se
 
Jan Vollertzen
Sales
Area Sales Manager
010-110 10 37
jan.vollertzen@sick.se 
 
Kristian Röström
Sales
Regional Sales Manager 
010-110 10 40
kristian.rostrom@sick.se


Hoppas vi ses i Luleå!


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Sick AB

Botkyrkavägen 4
143 30 Vårby
Sverige
Sick AB

Sänd till en kollega

0.076