23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AP&T utbildar alla medarbetare i ansvarsfullt företagande

På AP&T utbildar man just nu alla sina medarbetare runt om i världen i ansvarsfullt företagande. Att motarbeta mutor och korruption är ett av de områden som står i fokus.

– Långsiktig framgång baseras på fri och ärlig konkurrens och vi har självklart noll-tolerans när det gäller alla former av mutor och korruption. Men vi är verksamma i ett stort antal länder med olika syn på vad som är god affärssed och gränsen mellan rätt och fel är inte alltid glasklar. Därför jobbar vi förebyggande och utbildar alla anställda om de risker och fallgropar som finns. Även kunder, leverantörer och entreprenörer informeras löpande om hur vi ser på de här frågorna, säger Jan Jeremiasson, Director Operational Excellence på AP&T.

AP&T:s globala policy mot mutor och korruption tar upp allt från vad som gäller för gåvor till riskbedömningar av affärspartners och reglerna är de samma oavsett land. Om en anställd misstänker att något inte står rätt till internt finns en särskild visselblåsarfunktion, dit man kan vända sig anonymt.

– Vår kultur bygger på starka värderingar och ett gott förtroende mellan medarbetare och företag. Med tydliga regelverk, rutiner och funktioner och en öppen kommunikation underlättar vi för alla att vara med och bidra till vårt gemensamma mål – ett hållbart och ansvarsfullt företagande.

Läs mer om AP&T:s hållbarhetsarbete här.  

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Sänd till en kollega

0.081