23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäck ebm-papst i applikationer - Elektronik

Behovet av effektiva kyllösningar av känslig elektronik växer, medan krav ökar på att högpresterande lösningar även ska vara intelligenta med möjligheter till styrning och kontroll.

Utvecklingen mot elektronikkonstruktioner där komponenter packas allt tätare skapar ständigt nya utmaningar som ställer krav på nya fläktlösningar för effektiv kylning. Kylningen har stor betydelse för livslängden hos elektronikkomponenter och redan i början av ett konstruktionsprojekt bör därför stor vikt läggas vid att hitta den mest optimala kyllösningen.

Med ett utbud av fläktar som är oöverträffade världen över, täcker ebm-papst elektronikens behov av kylning genom avledning av värme i nästan alla branscher och segment. Tusentals skräddarsydda och anpassade lösningar finns tillgängliga, i fläkt-storlekar från 25 mm till 1000 mm och i varje spänning, modell och motordesign för att matcha takten på utvecklingen av modern elektronik. Deras kompakta storlek, innovativa teknik och höga kylkapacitet gör systemen till en pålitlig del av det industriella landskapet. 

Kontrollskåp och filterfläktar
Den huvudsakliga funktionen för fläktar i kontrollskåp är att minska den termiska belastning samtidigt som de ska arbeta så effektivt och tyst som möjligt. Om man har otillräcklig kylning för elektroniska styrsystem...

Läs hela artikeln här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.062