Träffa oss på Euro Expo i Östersund den 14–15/2!

| Medlemsnyhet | Företag Sick AB

Varmt välkommen att möta oss på IndustriMässan i mitten av februari. Oavsett vilken bransch du arbetar inom kommer du hitta många intressanta produkter och lösningar inom Automation och Sensor Intelligence.

Vi vågar påstå att här i vår mässmonter finns produkter för de flesta behov. Vi har svaret till dig som söker en sensor, oavsett vilken typ av bransch du kommer från. Kunniga representanter från SICK kommer att vara på plats. Här möter du Urban Ödberg och Mikael Bjurklint som gärna berättar mer.

Hämta och skriv ut din biljett här – självklart fri entré!

SICK HAR LÖSNINGEN
Vår monter kommer att vara fylld av nyheter som tveklöst intresserar dig. Vi vänder oss till kunder från industri och maskinbyggare till tjänsteleverantörer. Du kommer att möta spännande och innovativa lösningar.

Här presenteras produkter med tyngdpunkt på personsäkerhet kring farliga maskiner där nya MicroScan 3  är det verkliga glansnumret! MicroScan 3 representerar en helt ny, unik teknik som klarar miljöer och svårare applikationer som tidigare inte varit inom räckhåll för en säkerhetsklassad laserskanner. 

Vi kommer även att visa andra intressanta lösningar med smarta sensorer, till exempel I/O-link och den nya fotocellen Power Prox, som löser de allra mest komplexa applikationer. Som extra krydda kommer vi också att visa nya och för många nog förvånande funktioner som idag finns i induktiva givare. 

VAR SNABB OCH PASSA PÅ! 
De tio första besökarna i vår monter får en fin kaffemugg från SICK, en "Coffee to-go" mugg i porslin, perfekt att ha med sig på mässan.

 
ETT BESÖK I VÅR MONTER KAN LÖNA SIG!
Hör gärna av dig med frågor eller boka ett möte med oss redan nu.

Urban Ödberg 
Säljare
+46 10-110 10 27
urban.odberg@sick.se
 
 
Mikael Bjurklint
Applikationsspecialist Säkerhet
+46 10-110 10 64
mikael.bjurklint@sick.se
 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Sick AB

Botkyrkavägen 4
143 30 Vårby
Sverige
Sick AB

Sänd till en kollega

0.064