23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäck ebm-papst i applikationer - Kondensorer och kylmedelkylare

Genom en konvertering från traditionella AC-fläktar till högeffektiva EC-fläktar med optimal och behovsstyrd fläktdrift kan besparingarna på kylmedelkylare och kondensorer vara så stora som 50 %.

ebm-papst har under 15 års tid hjälpt till med konvertering av drift från traditionella AC-fläktar till högeffektiva EC-fläktar i befintliga ventilationsaggregat - nu erbjuder vi samma möjlighet för kylanläggningar! Genom en konvertering från traditionella AC-fläktar till högeffektiva EC-fläktar med optimal och behovsstyrd fläktdrift kan besparingarna på kylmedelkylare och kondensorer vara så stora som 50 %. Inbyggd varvtalsstyrning bidrar till möjligheten att enkelt styra flera fläktar samtidigt till lågt varv för en lägre ljudnivå och en väsentligt lägre energiförbrukning jämfört med att stänga av hälften av fläktarna vid reducerad drift. 

ebm-papst är en trygg partner genom hela processen och hjälper er med mätningar på plats för att säkerställa att vi kan erbjuda er den mest energieffektiva fläktlösningen för varje typ av aggregat och ser till att er anläggning blir så energieffektiv som möjligt. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er i era projekt! 

Läs mer här!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.047