23948sdkhjf

ebm-papst breddar och vidareutvecklar framgångsrikt fläktväggskoncept

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

För optimerat luftflöde har kuberna en axiell lufttransport vilket garanterar en mycket hög verkningsgrad då man undviker att luften träffar väggar eller andra hinder.

När ebm-papst för drygt två år sedan lanserade det standardiserade och flexibla konceptet ebm-papst FläktVägg, som består av stapelbara fläktkuber, var det ett antal av företagets svenska kunder som snabbt insåg fördelarna. En av anledningarna var den kraftigt förenklade installationen i samband med moderniseringar och utbyte av äldre och ofta stora fläktar. Fläktkuberna är enkla att bära in, stapla på varann, ansluta med kablage och ta i drift. Behövs inte hela kapaciteten i ebm-papst FläktVägg kan enstaka fläktkuber installeras separat och används i både sug- och tryckkammare.

”Det handlar om att optimera luftflödet i kundens applikation, inte på skrivbordet”.
Vid utvecklingen av ebm-papst FläktVägg har företaget haft ett flertal mål. Förutom att erbjuda marknadens bredaste program av fläktkuber har målet varit att också optimera luftflödet. Idag är det inte ovanligt att leverantörer av fläktar visar på luftflödesfakta framtagna i skrivbords- och laboratoriemiljö. För ebm-papst har det varit viktigt att utveckla en teknisk lösning som garanterar kunderna bästa möjliga luftflöde i verkligheten och efter att en fläktvägg installerats...

Läs hela artikeln här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.079