Domnick Hunter filter - Hög kvalitet

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Köp saker till ditt Domnick Hunter filter, hos Ultra-filter Skandinavien. Vi har filter av hög kvalitet och vi har alltid bra priser på vår webshop.

Ultrafilter erbjuder bara de bästa filteren. Vi producerar dem i vår produktion i Tyskland och kan därför erbjuda dem de starkaste priser.

Domnick Hunter filter finns i hög kvalitet. Varje element är byggt till samma exakta standarder som matchar alla filter. Detta innebär att våra objekt är gjorda av samma material av rostfritt stål och alluminium endecapper högkvalitativa, Vår serie av tvärgående element gör det möjligt att använda våra högkvalitativa filter, filterhus av olika tillverkare.

 Oavsett om du behöver poster för kompressorn, andas någon form av luft vi har nästan alltid en lösning, vilket leder element: Compair, Ceccato, Deltech, Beko, Hankison, Hiross, Ingersoll Rand, Kaeser, Stenhøj, gös, Atlas Copco och Walker, som du hittar majoriteten av: vårt cross-range.

Om du inte hittar det du söker kontakta oss på telefon +45 82 30 30 20, e-post info@ultra-filter.com eller besök oss på ultra-filter.dk.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sänd till en kollega

0.178