23948sdkhjf

Allt du behöver veta om flaskhantering med robot

| Medlemsnyhet | Företag YASKAWA Nordic AB

För små och medelstora bryggerier är det viktigt att ha produktionslinjer som är väl rustade för snabba förändringar. Med vår unika utrustning för flaskhantering tillsammans med Motoman-robotar får du detta och många andra fördelar.

Plast- eller glasflaskor, multipack, brätten och backar kan sorteras och lyftas i hög takt och med hög säkerhet. Två robotar kan båda arbeta individuellt, var och en med sin egen uppgift, eller samarbeta för hålla upp tempot.

Är du på väg att investera i ny och ännu effektivare fyllningsutrustning? En robot med ett sorteringsbord kan vara det idealiska tillägget för att uppnå en högre produktivitet och bättre arbetsvillkor i produktionen.

Air Grip är namnet på vårt patenterade robotverktyg för extremt snabb och säker hantering av plast- och glasflaskor. Hela verktyget är konstruerat för bästa möjliga funktion och minimalt underhåll. Flaskorna sitter säkert i sina respektive hållare, även vid hög hastighet. Air Grip är också utrustad med ett smart ”säkerhetskors” som gör det omöjligt för verktyget att lossna av misstag.

På webbplatsen airgrip.com har vi sammanställt ett urval av praktiska exempel på Air Grip robotverktyg för flaskor och andra smarta tillbehör för bryggerinäringen.

Medlemsnyhet

Företag
YASKAWA Nordic AB

Box 504
Besöksadress: Spångatan 4
Leveransadress: Verkstadsgatan 2
385 25 TORSÅS
Sverige
YASKAWA Nordic AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.065