23948sdkhjf

Nya och utbyggda anläggningar viktig del av ebm-papst tillväxtstrategi

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

Många byggprojekt i Tyskland, Tjeckien, Serbien, Ungern och Kina.

ebm-papst expansion och stora marknadsframgångar har lett till att det finns behov av både större och även helt nya lokaler och produktionsanläggningar i flera länder runt om i världen. Thomas Wagner, COO hos ebm-papst, berättar om några av de mest aktuella byggprojekten.

Utbyggnader och nytt utvecklingscenter i Tyskland
Det öppnades ett nytt distributionscenter i Hollenbach i maj 2017, men ebm-papst fortsätter med många andra byggprojekt. Vilka är mest aktuella idag? ”Det finns många spännande projekt som utgör en viktig del av ebm-papst framtida tillväxtstrategi. Under hösten förra året genomförda vi en uppstartsceremoni för den andra fasen av utbyggnaden i St. Georgen. Vi påbörjade också projekten för en utbyggnad av vår anläggning i Herbolzheim och för en helt ny byggnad i Lauf. Vid vårt huvudkontor i Mulfingen påbörjade vi också projekteringen av ett nytt utvecklingscenter med en yta på 18 500 kvm. Det byggprojektet startar under tredje kvartalet i år”, berättar Thomas Wagner.

Nya fabriker i Serbien, Rumänien och Kina
ebm-papst är ett globalt företag som expanderar på många olika marknader. Kan du säga något om vad som händer på andra platser runt om i världen? ”Vi har nyligen avslutat en utbyggnad av produktionsanläggningen i Tjeckien och även invigt en ny fabrik i Serbien...

Läs hela artikeln här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.08