23948sdkhjf

Flatgripare

| Medlemsnyhet | Företag Larko Magnet International A/S

Unika magneter som hållfunktion i industrin. Se era många möjligheter här

Med så kallade flatgripare får ni en produkt, som styrkemässigt ligger mycket högt och som är en perfekt hållfunktion till exempelvis maskiner, tak, hyllsystem och många andra applikationer, där ni är i behov av en bra hållfunktion. Flatgripare kan med fördel användas på metallytor så att ni undviker att göra permanenta hål. Ändras erat behov kan ni dessutom lätt ändra lösningen utan samma utmaningar som vid tradetionella hållfunktioner.

Tack vare den skyddande kappan kan ni få flatgriparen med flera olika former för gänga, oavsett om det är utvändig eller invändig gänga, hål med försänkning eller gängbussning. Detta möjliggör riktigt många olika användningsområden, och det är därför inte gängtyperna som sätter begränsningen.

Magneten får bl.a. sin höga styrka i kraft av dess omgivande kappa, som magneten är inkappslad i. Kappans material är med till att öka den samlade magnetismen samtidigt som, att den skyddar själva magneten. Ni får därför en proffesionell kvalitetsprodukt, som är extra hållbar, och som kan va lösningen till många olika projekt.

Gör er lösning långt mer flexibel i framtiden med magnetism som hållkraft, och ni får en kvalitetsprodukt, som i den grad ökar och utvecklar era möjligheter.

Läs mer om Exello Flatgriparens speciella egenskaper här eller kontakta oss på 040-66 88 753 för en mer fördjupande snack omkring era möjligeheter.

 

Medlemsnyhet

Företag
Larko Magnet International A/S

Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
Larko Magnet International A/S

Sänd till en kollega

0.059