23948sdkhjf

Varför använda magneter?

| Medlemsnyhet | Företag Larko Magnet International A/S

Där är mycket tid och pengar att spara, genom att göra era lösningar magnetiska. Läs mer om varför här.

Magneter och magnetsystem används dagligen i riktigt många både mindre och större verksamheter till alla möjliga hållfunktioner. Magneter besparar verksamheten för en både tid, pengar och resurser, som med fördel kan användas i andra enheter av organisationen.

Men varför gör magneter så stor skillnad? Magneter är mycket mer än bara ´smarta´ lösningar som är framställda av verksamhetens utvecklingsavdelning. Magnetsystem gör en stor skillnad i vardagen för personalen, både när det kommer till effektiviteten och säkerheten som alltid kommer först. När behoven kontinuerligt ändrar sig i produktionen, på lagret, maskinhallen etc. är magneter oumbärliga.

Med magneter från Larko Magnet uppnår ni flexibla hållfunktioner, som är lätta att justera, flytta, byta ut och som inte kräver minimalt med underhåll samt reparation efter användning. Vi hjälper er med att hitta den magnetiska lösning som passar till just erat behov. Vi har den erfarenhet och kompetens som ska till för att skräddarsy rätt system från start.

Varför spendera tid på att skapa något som inte är framtids säkrat, och som kräver en lika stor investering i tid och pengar, när erat behov ändras. Professionella magnetsystem tar inte längre tid att installera än de traditionella metoderna och de är samtidigt ytterst flexibla lösningar, som tillgodoser att era behov kan ändras över tid. Detta är framtidssäkring.

Se bland annat våra Protego gummimagneter här.

Ett litet axplock av, vad magneter som hållfunktion kan användas till (både som permanent och tidsbegränsad lösning):

Hyllsystem

Kablar/ledningar etc.

Montering av maskiner, verktyg, plåtar, rör mm.

Golv/tak/väggar

Lagerhyllor

Uppsamling

Möbler

Dörrhållare och branddörrar

Reklamer

Leantavlor/kontor

 

Möjligheterna är oändliga.

Ring till oss i dag, om ni önskar att snacka med en av våra tekniker omkring era idéer och visioner.

Medlemsnyhet

Företag
Larko Magnet International A/S

Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
Larko Magnet International A/S

Sänd till en kollega

0.079