23948sdkhjf

Är ni också trötta på oflexibla lösningar?

| Medlemsnyhet | Företag Larko Magnet International A/S

Med magneter öppnas en ny värld av flexibla lösningar till lagret, kontoret, produktionshallen mm.

Ofta är det våra kunders iver efter att skapa en mer effektiv och tidsbesparande lösning, som kick startar hela iden till att använda magneter i verksamheten. Därför finns det otaliga unika möjligheter till att i den grad optimera arbetsprocesser med hjälp av magneter – det krävs ”bara”, att ni ser möjligheterna!

Ett par exempel på användning av magneter

Använd magneter med krok i taket, så utrusning och apparater fikseras, eller låt föremålet hänga fritt i luften under och efter en lackering.

Använd magneter till lagret för att fästa hyllor, inredning och annan utrustning utan att behöva borra i vägen och dylikt. Efter hand som ert behov ändras, kan lösningen lätt ändras.

Inkorporera magneter i era golvlösningar, och få säkrat en flexibel lösning, så t.ex. kablar och rör effektivt kan bytas ut.

Ni kan använda magneter till att skapa såväl permanenta som flexibla lösningar, som både i dag och även på sikt sparar er för tid och kraft, när erat behov ändras.

Ovanstående exempel är bara ett litet urval av de applikationer, som magneter normalt används till.

Oavsett om du sitter med en ny ide eller med ett mer konkret projekt, där magneter ingår som en del av lösningen, är ni välkomna att kontakta oss som samarbetspartner. Vi har genom åren levererat magneter till riktigt många olika projekt runt omkring i landet, och vi vet därför vad som händer på marknaden, och vad som fungerar.

Ring till oss på tel. 040-66 88 753 eller skicka en mail till post@larkomagnet.se och få ett oförpliktigande snack om era möjligheter.

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Larko Magnet International A/S

Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
Larko Magnet International A/S

Sänd till en kollega

0.093