23948sdkhjf

Bli effektivare med magneter

| Medlemsnyhet | Företag Larko Magnet International A/S

Kvalitetsmagneter från Larko stöter du omedvetet på i riktigt många olika situationer.

De blir nämligen ofta använda som mer eller mindre osynliga hållfunktioner i allt från verksamheten, offentliga byggnader, affärer och institutioner. Magneter gör en stor skillnad i många människors vardag utan att dom är medvetna om det, och det beror bland annat på magneternas minimala synlighet och framför allt flexibla.

Inkorporerar ni magneter från Larko i era projekt, är ni garanterade en högst flexibel lösning, både i dag och i framtiden. Ni sparar tid på installationen, när där senare ska göras nya justeringar eller ändringar i verksamheten, och med rätt lösning säkerställer ni en långt mer effektiv arbetsprocess i vardagen.

 Vi har många års gedigen erfarenhet i att utveckla och anpassa magnet system till våra kunders konkreta behov, och tillsammans hittar vi alltid den bästa lösningen. Ett litet axplock av vad våra magneter används till är t.ex.; magneter till användning på oljeplattformar och inom vindkraftsindustrin, som grip/hållfunktion till maskiner, upphängning av kablar och rör, magneter i utställningssystem och som hållfunktion till takelement, dörrar, tavlor och mycket mer. Användningsmöjligheterna är oanade och ofta väldigt varierade. Nyckelordet för alla typer av lösningar är flexibilitet och effektivitet.

I ett samarbete med Larko garanteras ni en bakgrund med expertis, där vi konstant vidareutvecklar våra flexibla magnetsystem till både mer komplexa lösningar och mindre uppgifter. Produktutveckling är allt avgörande för verksamheten, så att vi alltid kan erbjuda bäst möjliga produkt till våra kunder. Vi håller oss därför alltid uppdaterade med vad som händer på marknaden.

Se våra gummimagneter här

Kontakta oss gärna för en oförpliktigande snack omkring era möjligheter. Vi råd ger alltid våra kunder baserat på det specifika projektet, så att vi uppnår helt rätt lösning.

Kontakta oss på tel. 040-66 88 753 eller via post@larkomagnet.se

 

Vi ser fram emot att höra mer om erat projekt.

Medlemsnyhet

Företag
Larko Magnet International A/S

Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
Larko Magnet International A/S

Sänd till en kollega

0.066