23948sdkhjf

Världspremiär för nya fiberlasern MSF Compact

| Medlemsnyhet | Företag PNP Teknik AB

PNP Teknik AB är på plats med sina samarbetspartners på EuroBLECH i Hannover 23-26 oktober! Där visas bland annat den nya fiberlasern MSF Compact, 3D fasskärning med plasma tillsammans med borrning och mycket mer.

Följande av våra partners ställer ut:

MicroStep: Hall 13, Monter E98

MicroStep, världens ledande tillverkare av avancerad CNC-styrd teknik för skärning med olika tekniker i kombaination med andra processer som t ex borrning/gängning, inkjet, rör- och profilskärning, scanning av skurna ämnen och mycket mer.


Kemper: Hall 12, Monter B06

Allt för en ren luft och trevlig arbetsmiljö i verkstaden. Filterutsug, bulerdämpande väggar och kabiner, svetsförhängen, draperier, svetshjälmar mm. Familjeföretag med över 40 år i branschen!


Arku: Hall 11, Monter A94 samt Hall 27, Monter K127

Arku har inte mindre än två montrar på EuroBLECH, i den ena visas avgradningsmaskiner som t ex EdgeBreaker 4000 Plus och i den andra visas riktningsverk som t ex FlatMaster-serien.


Weber: Hall 15, Monter E06

Slipmaskiner för trä och metall, Weber visar på EuroBLECH den enda maskinen på marknaden som på ett bra sätt kan utföra kantrundning med 2 mm radie enligt EN-1090.


Deratech: Hall 12, Monter A132

Kantpressar och plåtsaxar med bra kvalitet och prestanda till ett attraktivt pris direkt från deras monteringsanläggning i Belgien.

Medlemsnyhet

Företag
PNP Teknik AB

Sasser Laurens väg 4
241 35 Eslöv
Sverige
PNP Teknik AB

Sänd till en kollega

0.115