23948sdkhjf

Längre livslängd och bättre miljö

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

"Flera kockar gör inte soppan bättre"

Återigen levererar Saltängen en helhetslösning av kedja till ett kraftvärmeverk i Västra Sverige. Efter inspektion och uppmätning kom våra experter fram till att det behövdes en uppgradering på kedjan. Kunden valde därför att beställa en ny starkare kedja från Saltängen. I projektet ingick alltså inspektion, demontering, leverans av Saltängens kedja, montering och uppföljning. Projektet skedde med säkerhet i fokus och inom den bestämda tidsperioden. Förutom uppgraderingen av kedjan bidrog även Saltängens experttjänst till en längre livslängd och en bättre miljö, detta då några justeringar på glappet mellan bult och hylsa gav en självrensande effekt på kedjan vilket medför mindre risk för problem i framtiden.

”Flera kockar gör inte soppan bättre. Låt oss sköta hela projektet. Vi gör det snabbt, säkert och kostnadseffektivt.” – Toni Juntura, Arbetsledare.

”Vi löser allt runtomkring och arbetar ständigt för att du som kund ska få den optimala lösning som passar just din verksamhet.” – Robert Ryderstedt, Kedjeansvarig.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094