23948sdkhjf

Nöjda kunder är det bästa som finns eller hur?

| Medlemsnyhet | Företag SSI SCHÄFER System International AB

4 mil norr om Mora, Dalarna ligger Globisen AB. Globisen bedriver e-handel och säljer produkter inom friluftsliv, skidåkning och klättring. Globisen AB ägs av Johan Rehnström och Henrik Lindh.

Det går bra för Globisen och lagret började bli trångt. Alla kunder vill ha sina beställda varor snabbt och det var nödvändigt att hitta en lösning där personalen kan jobba effektivt och riskfritt. Eftersom man redan hade den största tillgängliga lagerlokalen och det var trångt var man tvungen och tänka nytt och även tänka hur man bästa kunde utnyttja höjden i lokalen.

Resultatet blev tre Logimat® Lagerautomater från SSI SCHÄFER, som främst är fyllda med skidstavar och kläder. Plocktiden har blivit snabbare och vi kan även ha kvar lagret på orten säger Johan. Logimaterna har specialtillverkade lådor som passar stavar med meddellängt på 180 cm. Logimaterna har styrs även med Logisoft och man använder LogiTilt för ergonomin.

Om man gillar frilufstliv, klättring och skidåkning och vill shoppa nytt så finns det något för alla: Skidåkare?  http://www.skistart.com För dig som kör triathlon eller annan multisport, http://www.multitriathlon.se  Om klättring är det bästa du vet. http://www.climbing247.se eller om du sköter en förening el klubb där längdåkning är prio ett, http://www.klubbskistart.com

 Vi på SSI SCHÄFER är väldigt glada att vara del av Globisens lager.

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
SSI SCHÄFER System International AB

Bronsåldersgatan 9
213 76 Malmö
Sverige
SSI SCHÄFER System International AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.069