23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Besök Elastocon på Scanpack i monter F03:27

Elastocon erbjuder provningsutrustning för plast, gummi, papper, metall, textil, färg, mm. På Scanpack fokuserar vi på några av våra leverantörer: PermTech, Tinius Olsen, KERN, Q-Lab och BYK-Gardner.

Titta närmare på följande utrustning hos oss:

TotalPerm permeabilitetsmätare för tre gaser från PermTech – det enda instrumentet på marknaden som mäter permeabilitet av tre olika gaser – syre, koldioxid och vattenånga – i ett och samma materialprov, tack vare patenterad teknik med tre sensorer i samma cell.

Senaste generationens dragprovare för provning av en mängd material som exempelvis plast, film, kompositer, papper, förpackningsmaterial, filtermaterial, lim, folier, mat, leksaker, medicintekniska produkter och komponenter. Materialegenskaperna kan mätas med dragprov, tryckprov, böjprov, rivprov eller i skjuvnings- och vidhäftningsprovning.

Vågar och mikroskop från tyska KERN.

QUV accelererad väderåldring från Q-Lab simulerar väderåldring utomhus genom att exponera provmaterial för omväxlande cykler av UV-ljus och fukt vid en kontrollerad förhöjd temperatur.

Utrustning för färg- och utseendemätning från BYK-Gardner.

Självklart pratar vi gärna även om våra tjänster (ackrediterad kalibrering och provning i vårt laboratorium) samt våra övriga instrument om du vill.

Ett exempel på övriga instrument är C-Therms termiska konduktivitetsmätare TCi för att mäta värmeledningsförmåga, vilket vi även kan prova i vårt laboratorium.

Du hittar oss som sagt i monter F03:27.

På vår webbplats, elastocon.se, kan du ladda ner fri entrébiljett till Scanpack!

Varmt välkommen!

Elastocon AB
Tvinnargatan 25
507 30 Brämhult
Borås stad
Sverige
VAT nummer: SE5563522613

Sänd till en kollega

0.047