23948sdkhjf

AP&T levererar ny presshärdningslinje – den sjunde i raden

AP&T har fått en ny beställning på ytterligare en presshärdningslinje till U.form.

U.form, som producerar bildelar för en rad fordonstillverkare i Europa och USA, har lagt en beställning på sin sjunde presshärdningslinje som ska installeras vid deras produktionsanläggning i Detroit, USA, i början av nästa år.

– Med den nya linjen kommer vi att kunna förbättra vår produktionskapacitet, tillverka nya typer av delar, bredda vårt produktprogram och höja kvaliteten, säger Renzo Triaca, vd på U.form.

Den nya linjen blir företagets sjunde presshärdningslinje från AP&T. De tre tidigare installerade linjerna, som är i drift hos U.form, befinner sig i Italien, Mexiko och i Detroit. 

– AP&T har alltid varit ett stöd för oss när vi blickat framåt för att hitta nya tekniska lösningar på de utmaningar vi har stått inför och hjälpt oss på vägen till entreprenöriell utveckling och tillväxt. Vi har samarbetat under många år och har hittat tillfredsställande lösningar både vad gäller finansiella frågor och tidplaner, så AP&T är en affärspartner som verkligen möter våra behov, säger Renzo Triaca.

Även AP&T är glada över det fortsatta förtroendet.

– Vi är förstås stolta över att återigen få förtroendet att bidra till att förstärka U.forms produktion av presshärdade delar, den här gången på den nordamerikanska marknaden, säger Michael Hunger, försäljnings- och marknadschef hos AP&T, i pressmeddelandet.

Kort om U.form

U.form har sin bas i Castellalto, Italien.

Är etablerade med tillverkning i Italien, Polen, USA och Mexiko.

Producerar delar till ett stort antal biltillverkare.

Erbjuder bland annat presshärdning, laserskärning, blästring och svetsning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.171