23948sdkhjf

Brynäs Mekano investerar i en fräsmaskin

Brynäs Mekano, ett företag som erbjuder tjänster inom verkstadsmekanisk tillverkning och service, har investerat i en fräsmaskin.

Fräsmaskinen är en Correa Norma L55. Den är utrustad med rundbord, Heidenhain 640, automatiskt indexerande fräshuvud, kylning genom spindel, verktygsväxlare och dubbla spåntransportörer.  Maskinen har även programvara för övervakning och produktion och maskinhälsa. 

Det är Carlstad Machinetools som har sålt maskinen. 

– Detta blir elfte affären tillsammans med Correa. Bakom försäljningen ligger ett hårt arbete med att ta fram ett bra koncept för den svenska marknaden och våra kunder. Sveriges verkstäder förväntar sig en genomgående hög kvalité. Förutom maskinen och utrustningen så innefattar det även transport, installation, garanti, service, utbildning, underhåll, reservdelar och allt runt om. Vi har förhandlat både om villkor och priser med Correa och andra samarbetspartners exempelvis Heidenhain, Siemens, Iscar och  Renishaw med flera för att skapa en bra helhet, menar Michael Larsson på Carlstad Machine Tools.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11